Снимка: Istock

Ако вече знаете точната дата на вашата почивка, все още имате време да влезете във форма и да изглеждате по-добре. Освен добрия хранителен режим, изберете и точните упражнения, които ще ви помогнат да оформите тялото си и да го направите по-стегнато. А ето и няколко примера:

Напади

Нападите добавят малко разнообразие към вашия режим. За да промените рутината си, можете да добавите и странични напади. За напади напред краката ви трябва да бъдат на ширината на раменете. Направете голяма крачка напред с десния си крак, като сгънете коляно и задното също, за да се спуснете надолу. Изтласкайте се нагоре през дясната си пета, за да се върнете в изходна позиция. Направете същото движение от другата страна. За странични напади отново започнете с краката си, поставени на разстояние на ширината на раменете. Използвайте десния си крак, за да излезете и да се спуснете в страничен напад, докато дясното ви коляно образува ъгъл от 90 градуса. Поддържайте изправен гръб. Избутайте се обратно. Изпълнете определения брой повторения, преди да направите упражнението от лявата страна.

Коремни преси

Трансформирането на тялото често включва работа за зоната на корема. Въпреки че постигането на стройна средна част наистина се свързва по-скоро със загуба на тегло, важно е да включите добра тренировка за корема, за да тонизирате коремните си мускули. Започнете, като лежите върху тренировъчна постелка със свити колене и стъпала на пода. Активирайте коремната си област, докато повдигате горната част на тялото си.

Източник: 6 лесни упражнения, които ще трансформират тялото ви за месец 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase