Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Целта на приложението MedicHome е да даде възможност на хората да се свързват директно с медици, използвайки новите технологии. Решихме да създадем месинджър приложение, чрез което пациент и лекар да комуникират дигитално. Работейки по тази идея, отворихме нов канал на за комуникация, който позволява да се разбере какво очаква потребителят от лекаря и обратното.

Това разказа в студиото на Boom&Bust по Bloomberg TV Bulgaria Филип Баерфус, изпълнителен директор и основател на MedicHome.

Още от заработването си, приложението се радва на неочаквано висок интерес.

Очаквахме, че в началото от него ще се възползват до неколкостотин човека. Оказа се, че след месец имахме вече 5000 сваляния, над 2000 регистрирани потребители и над 1000 медицински консултанти“, добави Баерфус.

Най-голямото предимство на MedicHome, отчете гостът в предаването, е че то позволява непосредствена и бърза връзка лекар-пациент независимо къде се намираме – в къщи, на работа, в градския транспорт.

Как работи бизнес моделът на иновативното мобилно приложение?

Целия разговор вижте във видеото

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 1 година

Като че ли няма Viber

3

Програмист

преди 1 година

Човекът на снимката е изпечен измамник, завлече мен и колеги, които работиха за него с много пари под формата на неизплатени заплати и осигуровки. За да избегне отговорност, като всеки "коректен бизнесмен", прехвърли фирмата на лице от "ромски произход". Изглежда отново е намерил инвеститори, на които да пробута "революционната" си идея.

2

Fiband

преди 1 година

Bg zdravnata kasa veche i v vashia smartphon...zdravni mesechni vnoski, razplastane v zdravnata kasa, fakturirane na medicinski uslugi i stoki, kupuvane ot zdravnata kasa, prodavane na zdravnata kasa....samo s edno dokosvane.... :-)