Снимка: pexels

В динамиката на ежедневието, невинаги обръщаме внимание на начина си на хранене, това дали и колко често спортуваме. В резултат възникват редица неразположения, покачваме телесното тегло, чувстваме се напрегнати.

Коя е вашата кръвна група?

В следващите редове споделяме няколко насоки за това как е добре да се храните и да спортувате според типа кръвна група. Може би това ще ви улесни в създаването на един здравословен план за вашето ежедневие.

Нулева кръвна група

За хората с тази кръвна група е добре да се възползват от своята енергия и физически възможности за упражнения с висока интензивност като бягане, интервални тренировки, бойни изкуства. Редовната физическа активност ще ви помогне да намалите нивата на стрес и да повишите настроението си.

Въпреки че за вас са по-подходящи динамичните спортове, може да опитате и с медитация, йога, които също ще ви държат в баланс, но и ще ви помогнат, ако страдате от артрит или хронични заболявания.

Що се отнася до храненето, добавете към менюто си животински продукти, но бъдете внимателни с консумацията на млечни продукти и зърнени храни, тъй като имате склонността да не ги усвоявате както трябва.

Водещата причина за увеличаване на теглото сред хората с нулева кръвна група е глутенът, който се намира в пшеничните продукти.

Повече по темата може да прочетете Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase