Снимка: архив Reuters
fallback

Опашка от хора задръсти приемното отделение на Университетската болница в Стара Загора. Причина за това стана влизането в лечебното заведение посредством новата система с пръстов идентификатор, съобщава bTV.

Новите правила изнервиха пациентите, като много от тях чакаха с часове, за да бъдат приети.

Според директора на болницата обаче проблемите ще бъдат отстранени в следващите дни. По думите му данните на един пръст трябва да бъдат въведени почти пет пъти, като именно това забавя процес.

По данни на болницата до 11:30 ч. в отделението са постъпили 86 нови пациенти, а за да не стават опашки здравното заведение пусна трети допълнителен четец на пръстови идентификатори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

регистраторката

преди 7 години

До АнонименОтне ви няколко минути, защото най- вероятно сте млад .На възрастните хора е ужасно да се вземе отпечатък, почти невъзможно!

40

сестра

преди 7 години

До да беКолко мърляви пръсти натисках тези дни към устройството.Голяма погнуса! Колко изхабени нерви.... Обаче взех супер идея от една снимка в нета, нещо за което не бях се сетила - да работя с ръкавици!

39

Е мека

преди 7 години

Забравих за цената на портативния Стерилизатор.Нищо работа, едни 228 лева с ДДС.За 350 болници, средно по десетина отделения - 3500 по 228 = 798 000 лева с ДДСНайс, а?Ъпгрейдването-отделно!

fallback