Днес, точно в 17:00 ч., Спортното сърце на София - EURO CAMP ще затупти на открито в Южен парк 2, зад музей "Земята и хората", до метростанция "Европейски съюз". Цял месец, до 11 юли, столичани и гостите на София ще могат да се насладят на най-доброто от света на спорта на открито и на голям екран, а организаторите са подготвили забавления за цялото семейство.

Модерният камп гарантира качество с голям екран (7х4 м.) с висока резолюция, сцена (10х8 м.), която ще се превърне в зона за забавление за цялото семейство и закрита шатра (15х25 м.), в случай, че летните дъждове се появят неочаквано.  

Гостите ще могат да се възползват от услугите на повече от 5 street food ресторанта, да консумират 12 вида наливно пиво и над 25 вида бутилирани бири. За дамите освен развлекателна програма ще има и освежаващи напитки и коктейли от талантливия екип на Коктейл бар "Оскар клуб". Организаторите са подготвили поредица от активности и тематични дни. И докато възрастните се наслаждават на програмата в компания на приятели, вкусна храна и чаша от любимата си напитка, за децата е предвиден специален детски корнер с настолни игри и много занимания.

Входът е свободен, което е още една причина да ви препоръчваме да посетите EURO CAMP (Южен парк II, зад музей "Земята и хората", до метростанция „Европейски съюз“) и да превърнете лятото в истинско преживяване, споделено с приятели и семейство.

Цялата програма на EURO CAMP можете да разгледате във Фейсбук на facebook.com/MondialCamp

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase