Снимка: LAP.bg

ЦСКА-София и Арда завършиха 1:1 в мач, който завърши по драматичен начин.

През първото полувреме и двата отбора имаха положения за гол, като най-чистото се откри пред гостите. Тонислав Йорданов засече центриране отдясно, но Бусато успя да реагира, а и гредата му помогна в случая.

Домакините започнаха агресивно през втората част, създаде достатъчно положения да спечели мача. След няколко пропуска на Кайседо голът падна в 68-ата минута. Йомов получи топката, проби вдясно, намери Варела, който центрира към Кайседо и той се извиси с глава и стреля от непосредствена близост, този път точно. Останаха обаче съмнения, че Йомов бе в засада при получаването на топката.

След гола ЦСКА неочаквано се отдръпна назад и инициативата бе поета от отбора от Кърджали. Драмата настъпи в даденото продължение, когато Делев центрира една топка в полето, Занев дръпна Пламен Крумов и съдията посочи бялата точка. Тонислав Йорданов реализира отсъдената дузпа, а с това и донесе точката на отбора си.

И на двата отбора предстоят полуфинални мачове за Купата на България като гости - ЦСКА-София ще пътува до Разград, а Арда остава в София, за да се изправи срещу Славия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase