Снимка: LAP.bg

ЦСКА-София може да осъществи неочакван трансфер през следващите дни. Амос Юга е близо до преминаване в английския Уотфорд, съобщава "Мач Телеграф", цитиран от Gol.bg.

Връзката е направена от директора на "стършелите" Кристиано Джарета, който до лятото беше шеф на "Армията". Италианецът и сега продължава да помага на „червените“, като с негово съдействие в момента в тима под наем играят Джером Синклеър и Адалберто Пеняранда.

Уотфорд, който в края на миналия сезон изпадна в Чемпиъншип, вече продаде своя най-силен халф Етиен Капу на испанския Виляреал. Официално сделката ще бъде обявена утре (4 януари), когато отваря трансферният прозорец, но това е само формалност, тъй като е договорена.

Уотфорд ще прибере почти 9 милиона евро, което е чудесна сума за футболист на 32 години.

Амос Юга пристигна в ЦСКА-София през това лято от Льо Авър. Той дойде като свободен агент и подписа договор за 3 години, а сега се очаква клубът да прибере за правата му близо 2 милиона евро.

Вероятната раздяла с Юга ще принуди ЦСКА-София да потърси не само един, а двама нови дефанзивни халфове, като евентуално това ще са новите попълнения през зимата.

Всичко за ЦСКА-София четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase