Снимка: БГНЕС

Габриел Обертан ще присъства на първата тренировка на Левски в началото на следващата година, французинът е много близо до договор със сините и в момента има само дребни детайли по сделката. На практика няма пречки за преминаването на 31-годишния футболист на „Герена".

Обертан се очаква да пристигне в София в началото на следващата година, когато ще се водят финалните разговори между двете страни. Така французинът ще се включи от самото начало на подготовката на Левски.

Сините ще стартират на 6 януари, като все още не е ясно къде ще бъде проведен лагер и какъв брой контроли ще изиграят, пише "Тема:Спорт".

31-годишният атакуващ футболист ще получава тавана на заплатите, но ръководството на столичани е преценило, че това няма да е проблем след подписването на договора с новия генерален спонсор на клуба.

Това е отлична новина за Славиша Стоянович, който е настоявал да има на разположение играча от самото начало на подготовката. За идването на Обертан при сините активно помага бившият им собственик Спас Русев.

Още новини за Левски четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase