Снимка: LAP.bg

Нова "война" се задава между ЦСКА-София и Лудогорец, след като и двата родни гранда са по петите на Диниш Алмейда от Локомотив Пловдив.

Любимецът на Бруно Акрапович може да се размине с Борисовата градина, гръмна акаунт в „Туитър“, който следи родното първенство. Според "Монитор" става въпрос за Диниш Алмейда.

"Черно-белите" бяха категорични, че няма да го дадат без бой на "червените" и това е напът да се сбъдне. Твърди се, че пловдивчани са по-близо до сделка с "Лудогорец" отколкото с "армейците".

"Орлите" били готови да платят за него 200 000 евро, което ще задоволи локомотив. Както е известно, Георги Иванов разкри, че "смърфовете" трябва да делят парите с "Монако", който си е запазил процент от следващ трансфер на защитника.

На "Армията" пък се надяваха да го вземат без пари или срещу нищожна сума, защото отношенията му с Локо приключват през лятото, а няма индикации да поднови договора си.

"Орлите" също му били хвърлили око за заместник на Драгош Григоре и предложението от "Лаута" им дошло дюшеш. Босът на пловдивчани Христо Крушарски пък все още не може да преживее, че Акрапович се изниза по такъв начин от "Лаута".

Всичко за българския футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase