Снимка: БГНЕС
Бившият футболист на ЦСКА Кирил Десподов този сезон ще играе за Лудогорец. Разградчани ще платят на Каляри близо 1 000 000 лева за правата на Десподов за една година, пишат от Gol BG. Десподов ще играе под наем при "орлите".
 
Няколко часа по-рано се появиха информации, че за привличането на нападателя на Каляри преговаря АЕК. Гръцкият клуб накрая си взе друг играч на този пост.
 
В момента Десподов е на лагер с националния тим преди предстоящите двубои на тима. Той даже взе участие във вчерашната тренировка.
 
През миналия сезон бившият играч на ЦСКА игра под наем в Щурм (Грац). Това лято той се завърна в Каляри и дори успя да запише минути в един от мачовете от новия сезон.
 
В същото време ЦСКА не успя да продаде нападателя си Али Соу на френския Дижон. Соу бе качил снимка от подписването на договор с Дижон, но след това премахна публикацията и качи нова снимка с екипа на ЦСКА.
 
"Имах оферти от редица европейски клубове, включително Дижон, но реших да остана в ЦСКА. Сърцето ми е червено и ЦСКА е моето семейство", написа голаджията.
 
Трансферният прозорец във Франция затвори в полунощ на 5 срещу 6 октомври, а според публикацията от Дижон са регистрирали трансфера на 00.04 часа на 6 октомври.
 
Преди това двата клуба бяха уточнили всички параметри - 3.5 милиона евро плюс още един под формата на бонуси.
 
Още футболни новини четете в Gol.bg
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase