Снимка: lap.bg

Полузащитникът Мартин Райнов и неговите съотборници в Левски са в добро настроение и очакват с нетърпение началото на новия сезон. "Сините" играят срещу Ружомберок в първия квалификационен кръг на Лига Европа, а първата среща между двата отбора е в четвъртък в Словакия. Днес отборът отлетя за гостуването си.

"Настроението в отбора е доста добро. Искаме да постигнем добър резултат и да отстраним Ружомберок. Трябва да се вложим на 100 процента, да спазваме тактическа дисциплина и указанията на треньора. Искаме да вкараме гол, когато ни се отдаде шанс", започна халфът.

"Те са добре сложени физически, но ние сме по-класни. При нас нещата с всеки изминал ден се случват все по-добре, готови сме. Нямам проблем да играя, където ме сложи старши треньора. Започва първенството и мачовете в Европа. Нормално е да има вълнение, искаме да покажем най-доброто", заяви още Райнов и продължи:

"Чувствам се по-добре, имах нужда от време за адаптация. Чувствам се готов на 100 процента. Не сме си говорили за резултат. Ще отидем, за да постигнем добър резултат, дано да победим".

Всички новини от лагера на Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase