Снимка: Булфото

Капитанът на ЦСКА-София Николай Бодуров въобще не попадна в групата за двубоя с Титоград снощи.

Официалното обяснение от "Армията" гласи, че бранителят не е в оптимално физическо състояние. БТА пък съобщи, че Бодуров е аут от мача заради дисковата херния, която го измъчва още от края на пролетния дял. А главният мениджър на червените Стойчо Стоилов заяви: "Бодуров пропусна 6 дни от подготовката в Австрия и още 3-4 от тази в Тетевен. Той е пропуснал една трета от цялата подготовка. Нормално е да не бъде в оптимално физическо състояние и по тази причина не е в групата", каза Стоилов.

В летните контроли Бодуров игра 4 пъти, но записа само 153 от 540 възможни минути. В последните два спаринга бранителят бе 18 минути на терена срещу Залцбург и 45 след почивката срещу Вихрен.

Още от края на миналия сезон в клуба са наясно, че хроничната травма може да създава проблеми на Бодуров занапред. По тази причина и няма да е изненада, ако се привлече още един централен защитник, който да уплътни още повече отбраната.

На този етап ЦСКА-София може да използва 5-ма в сърцето на ариергарда – Бодуров, Чорбаджийски, Гълъбов, Томаш и Антов.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Коментари Напиши коментар

2

Митко Банцера

преди 1 седмица

Тува мУНче е пиянка.

1

Анонимен

преди 1 седмица

А гроничната мозъчна контузия тормози ли го? Преди дни гледах интервю по тв и се чудех какво точно се ипитва да каже, може би е добре на такива кухолейници да им се пускат субтитри!