Снимка: Булфото

Левски и ЦСКА излизат един срещу друг в последното дерби за сезона. Мачът е с начало от 18.00 часа на стадион "Васил Левски".

До момента Левски записа две победи над ЦСКА, а третата среща завърши при равенство 0:0. В събота "сините" записаха изключително драматично равенство 1:1 като гост на Лудогорец.

Благоприятен развой днес за "сините" ще остави "червените" на втората позиция, което би донесло поне минимална утеха на феновете на 26-кратните шампиони на България. Лошата новина от лагера на "сините" е, че топ реализаторът им Станислав Костов не е възстановен напълно от контузия и може да не започне мача.

ЦСКА допусна поредица от грешни стъпки и формата на отбора е на приливи и отливи през целия сезон. Откакто Любослав Пенев бе уволнен, "армейците" показват типичната за отбор на Любко Петрович пестеливост в играта си, но постигат желаните резултати.

В последните три кръга регистрираха две много важни победи над Берое и Черно море като гости и едно равенство с Лудогорец в София, а това определено са добри резултати.

Очакваните стартови състави вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase