Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

СДВР предприема мерки за охрана на обществения ред във връзка с предстоящата футболна среща на 21 май между ПФК "Левски" и ПФК "ЦСКА-София"  и предупреждава, че в следобедните часове е възможно да възникне временно затруднение в движението в централната градска част на София, съобщава Дарик.

"Вечното дерби" ще започне в 18:00 ч., а преди, по време и след края на мча полицейските служители ще следят за опазване на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града.

Изградени са контролно-пропусквателни пунктове около стадиона, където полицаите ще извършват щателна проверка на всичките фенове. Няма да се допускат посетители, които имат наложена забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетните пък ще могат да гледат мача на живо само, ако имат пълнолетен придружител и предварително попълнена деклрация, която може да бъде изтеглена от интернет.

Служители на реда ще имат задачата и да не допускат до стадиона хората във видимо нетрезво състояние, както и да следят за носене на забранени предмети и вещи като огнестрелни оръжия, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, както и парфюми, и чадъри.

Ръководството на СДВР приканва хората да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите са посетители ще бъдат отворирени в 16:00 часа. В деня на мача билети няма да се продават на касите на националния стадион "Васил Левски".

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 3 седмици

заради поредния цирк ше блокират половин София, а след него, мариз между феновете!

6

Щирлиц

преди 3 седмици

Дерби може да има между два стойностни отбора.Ако упоменатите по-горе минават за такива,значи някой трябва да посети личния си лекар.

5

Анонимен

преди 3 седмици

Откога мача на Левски срещу новака Цесека-Чорбар-Тетевенско знаме (Ловеч) е вечно дерби- от лани или от тази пролет?