Снимка: Булфото, архив

Левски ще се раздели с част от футболистите си. Това заяви треньорът на "сините" Славиша Стоянович, който тази сутрин се срещна с феновете.

Спецът, под чието ръководство 26-кратният шампион на България има 5 победи от 5 мача, заяви, че групата, с която работи е твърде голяма. Това лято на "Герена" се подсилиха с Давиде Мариани, Мартин Полачек, Богдан Вашчук, Луи Нганиони, Нуно Рейш и Луан Виана.

След наеми се завърнаха юношите Николай Кръстев, Илия Димитров и Деян Иванов. Тръгнаха си Роман Прохазка, Васил Панайотов, Нелуц Рошу, Георги Ангелов, Александър Любенов, Антонио Вутов и Жорди Гомеш.

"Моето желание бе да привлечем двама нови, но в крайна сметка дойдоха четирима и това е добре за конкуренцията. Имам много играчи, не съм свикнал на тренировки да работя с толкова много състезатели. Ще разговарям с ръководството и е вероятно да намалим групата от 28 футболисти".

Той коментира и борбата за титлата. След 7 кръга Левски е лидер с 3 точки пред ЦСКА и 5 пред Лудогорец.

"Ще вървим крачка по крачка, още не мога да кажа дали разполагам с отбор който може да стане шампион. Има много мачове до края на шампионата, а конкуренцията в лицето на ЦСКА, Лудогорец и Берое е много сериозна", добави Стоянович.

Още футболни новини четете в Gol.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase