Снимка: VOA

Ахил, котаракът от Ермитажа, който предстои да предсказва резултатите от Световното първенство по футбол в Русия тази година, получи лична карта на запалянко.

Документът ще бъде връчен тържествено на четириногия гадател, всички негови книжа били вече готови. Ахил е единственият представител на животинския свят, на когото е оказана подобна чест, съобщи ТАСС, цитирана от БТА.

През лятото на 2017-а година Ермитажът отказа да предаде Ахил на нов стопанин, за да може той да предсказва резултатите от футболните срещи на националните отбори тази година.

Бялата котка правилно отгатна резултатите на три от четири футболни срещи в рамките на Купата на конфедерацията, които се проведоха в Санкт Петербург, в това число началния и финалния двубой.

Ахил е глух и естествената глухота помага на гадателските му способности, защото той не се разсейва от шума по време на гадателските си сесии.
 

Коментари Напиши коментар

12

тнт

преди 5 години

Не се учудвам. Котките са наясно с много повече неща от хората.

11

lol

преди 5 години

Какво е това име - Ахил? нищо славянско и руско няма в него, еле па православно. Да го бяха кръстили с нещо традиционно - Йосиф например.

10

Значи

преди 5 години

когато котарак в Русия предсказва резултати е простащина, а когато това го прави октопод, но другаде, е връх на интелекта. Аман от пълни нещастници!