Снимка: Булфото

Един от големите фаворити за Купата на България ЦСКА-София е аут от турнира, след като изненадващо загуби с 1:2 гостуването си на втородивизионния Локомотив София.

Мачът на стадиона в квартал "Надежда" беше много напрегнат и домакините поведоха още в 6-ата минута чрез Димитър Георгиев, който се възползва от безобразна игра в защитата на гостите. До края на полувремето представянето на "червените" беше под всякаква критика, но на почивката Едуард Йорданеску направи две смени, което коренно промени облика на отбора му. Така в 54-ата минута резервата Руй Педро с прекрасно изпълнение възстанови равенството, а след това ЦСКА-София натисна съперника си.

Вместо да вкара втори гол обаче Локомотив отново поведе в 71-ата минута след брилянтна контра и чудесен завършващ удар на Богомил Христов. До края не падна ново попадение, а двата отбора завършиха мача в намален състав, след като Даниел Пеев и Рафа Перес бяха изгонени от игра в 87-ата минута, след като се хванаха за гушите.

По този начин пък ЦСКА-София продължава с трагичното си представяне като гост от началото на сезона и още няма победа, докато Локомотив, който се намира в дъното на класирането на Втора лига, постигна едва втори успех от старта на кампанията.

Другата изненада в турнира е отпадането на Берое, които бяха надиграни от Септември с 2:0.

Всичко за мачовете за Купата на България четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase