Част от ултрасите на ЦСКА готвят събличане и други действия срещу футболисти и треньори при нов провал срещу "Черно море". Феновете се мобилизират за мача срещу водения от Георги Иванов-Гонзо отбор днес на "Армията".

"Червените" ще получат сериозна подкрепа от трибуните, но при равенство или провал прошка няма да има. Феновете са бесни от играта на отбора в последните кръгове и на мушката им са попаднали основно чуждестранните играчи и треньорът Едуард Йорданеску.

Пощаден ще бъде единствено Божидар Чорбаджийски, които е част от автентичния ЦСКА, спечелил Купата на България през месец май.
Феновете нямат претенции към шефовете на клуба, които редовно изплащат заплати и на играчите им остава единствено да мислят за футбол.

Евентуална загуба или реми срещу "Черно море" може да доведе до сериозни катаклизми на "Армията". Не е изключено дори треньорът Едуард Йорданеску да бъде изгонен при провал срещу Гонзо след само три мача начело на отбора.

Румънецът е недолюбван от голяма част от феновете, които още страдат по напусналия Христо Янев. След като застана начело на ЦСКА, Йорданеску не оправдава доверието, а отборът, вместо да се развива, тръгна надолу.

Играчите на ЦСКА вече имаха неприятна среща с тарторите на агитката. Това стана след равенството 1:1 в гостуването на "Пирин".
Тогава няколко човека нахлуват директно в съблекалнята на "червените" и на висок тон предупреждават играчите да внимават занапред. Именно след този мач и тази случка треньорът Христо Янев подаде оставката си.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase