Снимка: Булфото
fallback

Адалберт Зафиров е новият наставник на ПФК ЦСКА АД, като вече работи по селекцията на дружеството, което трябва да бъде оздравено от Васил Божков, пише "24 часа". То има подадена заявка за участие в “Б” група, но в момента не покрива нито едно изискване на БФС за съществуването си. Все пак има срок до 30 юни, за да бъдат оправени кашите.

Зафиров вече преговарял с някои играчи, които бяха освободени от ЦСКА след вземането на купата като Николай Цветков и Милен Кикарин.

От БФС уверили Божков, че забраната за картотекиране на нови футболисти можела да бъде заобиколена със свободни агенти. Според юристи обаче това е невъзможно.

В момента старото дружество на ЦСКА има дългове за над 30 милиона лева според делото за несъстоятелност.

Новото дружество, което е на основата на “Литекс” и “Чавдар” (Етрополе), пък смята да покрие дълговете към НАП с инвестиции в базата на “Българска армия” и Панчарево, обясни един от собствениците Юлиан Инджов. И двете са държавна собственост и са към Министерството на младежта и спорта.

Договорът за ползването им обаче е в старото дружество.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

ЦК на БКП

преди 8 години

А кой с новият собственик на ФК,,Левски ,, 1914-МВР ?

17

муспи

преди 8 години

Що не направите един квалификационен турнир на всичките ЦСКА за да излъчат участник за група Г, останалите ще ги разформировате като ненужни. Дълговете ще се поемат от Партията - Бойко и Ко. Народът ограбен до дъно ще плати и това.

16

Митко

преди 8 години

От 27г. ходя на "Армията" и това не е моя ЦСКА, дано не дадат стадиона на Литекс-Чавдар. Дори още 5 години да играем във "В" група това пак ще е истинския ЦСКА а не измислиците на г-н Ганчев

fallback