Общ преглед

Челси направи най-лошия си старт във Висшата лига на Англия и за първи път от 1998 година не записа победа в първите си два мача. Селекцията се бави, а на всичко отгоре клубът влезе в полезрението на медиите със скандала между мениджъра Жозе Моуриньо и лекарката на отбора Ева Карнейро.

Ева бе отстранена от скамейката при снощната загуба от Манчестър Сити, а мнозина си задават въпроса дали въобще ще остане на "Стамфорд бридж". Красивата докторка обаче получи морална подкрепа от десетки хиляди фенове в спора й с Жозе. Нейната популярност обаче си има и негативната страна.

На хоризонта се появи бившия й спътник Рупърт Патерсон-Уорд, който даде интервю за британския таблоид "Сън".

"Тази жена просто съсипа живота ми. Веднъж имахме разгорещен спор и тя ми призна, че е преспала с футболист на Челси. Каза го, за да ме накара да се почувствам зле. Аз лично не вярвам това да е вярно. Ева обожава вниманието", разказва той.

Когато става въпрос за изневери и забежки на футболисти от Челси, първият заподозрян е Джон Тери. Капитанът не се свени дори да прeспива с жените на съотборниците си, но дали е той този, който е "лекуван" под юргана от Карнейро?

"Тя мисли постоянно за секс и малко хора знаят каква всъщност е. С нея правехме секс всеки ден. Исках да направим семейство, но тя ме сдъвка и изплю", каза още бившият на Ева.

И допълнително наля симпатия към лекарката, която в момента е на гребена на вълната. "Правила много секс... Някой против?", задават риторичния въпрос нейни почитатели.

Развръзката тепърва предстои, но името Ева Карнейро оглави жълтите хроники. Докторката на Челси, макар и прехвърлила 40-те, засенчи далеч по-хубави и млади сексимволи.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар