Този четвъртък, 20 август, стартира Sofia Summer Fest. Мястото е Южен парк II зад музея "Земята и хората" и зад Софийски Арсенал - музей за съвременно изкуство, до метростанция "Европейски съюз" и хотел "Хилтън". 

"Сцената е построена, има закрита част, ако метеорологичните условия са неприятни. Ще има много театрални постановки, ще има богата гама от филмови продукции. Стартираме с филма "Пеле. За най-малките ще има детски театри и филми, ще има и доста диджеи", каза организаторът на Sofia Summer Fest Алекси Калев в студиото на Bulgaria ON AIR.
 
По време на пандемията Иво Димчев е успял да направи серия от интересни концерти, които са се осъществявали по домове и каравани.
 
"Не мога да се оплача от липса на работа в последните 3 месеца. Направихме около 118 домашни концерта. Всеки ден имах от 1 до 4 концерта. След това започнах и концертите в моя личен автомобил. Вече много повече оценявам личния контакт с публиката", сподели Димчев.
 
По време на фестивала той ще зарадва феновете с много нови парчета, написани през последните месеци. Неговото представяне ще бъде на 25 август от 20:00 ч.
 
"Миналата година имах над 100 концерта в цял свят. Сега се случи само в София да имам над 100, заобичах столицата все повече. Открих невероятни хора, една 80-годишна, на която пях", каза още Димчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase