Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Радан Кънев, който е вероятен евродепутат от "Демократична България", заяви, че няма да се откаже, ако вотът на избирателите го прати в ЕП.

Ще изчакаме официалните данни, очевидно резултатът е граничен. Убеден съм, че ще успеем, но да видим данните, коментира той пред bTV. Кънев уточни също, че е важно какво ще покажат преференциите и че те ще бъдат уважени.

Той обаче определи кампанията като изключително силна и успешна. Според него ГЕРБ вече имат демократична алтернатива в лицето на "Демократична България".

Радан Кънев до урните: Глас за алтернативата!

"Докато БСП е основната опозиция, ГЕРБ ще управляват вечно", изтъкна той.

"Това, което искахме от хората те да покажат, че страната има нужда от алтернативи и промяна, и че тя не може да е БСП, се показа", категоричен е още той. Според него е консолидирана значителна част от демократичния вот, но не цялата.

Като причини той посочи това, че "Демократична България" са тръгнали от много ниски позиции и че финансово не могат да се конкурират с големите партии.

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 2 години

Радаан, едно силно миризливо СДС лекеНаследник на доказалите се гробокопачи на България от СДС, сега ще е алтернатива на текущите гробокопачи на България от ГЕРБ?!?С какво бе Радане, сте различни и с какво точно ще сте полезни на България, та говориш глупости за някаква алтернативаПросто вие сте друго ято гарвани, които късат живи мръвки от снагата на България и толкова.

20

Анонимен

преди 2 години

Раданееееее! Със златня пръст на дпс тиси едно плямпало в повече

19

Анонимен

преди 2 години

с този депутат от ДБ едвали се заформя алтернатива!