Снимка: БГНЕС/EPA

Производителят Тесла стана обект на критики от страна на Германия, съобщи РТЛ.

Компанията има голямо производство в страната, то беше открито от Илон Мъск преди три години.

Синдикати обявиха, че много служителите в компанията дават сигнали за допълнителни работни часове и малко свободно време.

Още по темата
Самите служители все повече се притесняват да обсъждат условията за труд в компанията.

Те са сключили споразумения за поверителност. То им е било предложено с трудовите договори.

Знае се, че компанията търси да наеме и нов сътрудник. Той ще работи с правния екип, за да събира информация на място за действията на служителите.

Много държавни представители също коментираха, че подобни действия няма как да бъдат приети.

Коментари Напиши коментар

19

Пропов

преди 4 месеца

Германия не е майка за Тесла а е мащеха. Майка е на немските си марки и ще си ги подкрепя тях. Мъск просто го подхлъзнаха за да го уморят. Подхлъзнаха го и китайците. И той, явно напушен и опиянен от своето величие изобщо не се усети , че изостаналите китайци и лигавите европейци му кроят шапка. Няма и година след реализацията на тези 2 проекта с полагащите им се огромни инвестиции и акциите му увяхнаха. И проблеми без край. Абе помисли се за месия ама ще се докара до просия.

18

Тесла ОПАСНИ

преди 4 месеца

ДА СЕ СПРЕ ПРОИЗВОДСТВОТО НА ИСключитлено вредните автомобили "ТЕСЛА".Тестове доказаха че са над 1 000 000 пъти по тежко увреждащи биосферата и климатичната охрана от автомобили с газови уредби без холограмни оръжия и с класически доказано безвредни жълти фарове..Освен с недопустимо вредни скенери увреждащи тежко биосферата "ТЕсла " има инсталирани тежко вредни ТЪЧ скриин екрани ..Следят се като недопустимо вредни скенери декодиращи биосферната и други охрани..

17

Бг

преди 4 месеца

Ми да беше дошъл в България. Тука работника е роб и на работодателя и на държавата!Никакви проблеми нямаше да има дори и да поумре някой от изтощение на поточната линия!