Снимка: БГНЕС

Италианският премиер Джорджа Мелони изрази възмущението си от това, че медии в Италия се занимаваха усилено тези дни с това, че тя е взела и дъщеря си Джиневра на срещата на върха на Г-20 в курорта Нуса Дуа на остров Бали, в Индонезия, предадоха АНСА и РАИ Нюз.

Темата за това, че 6-годишната Джиневра заедно с бавачката си придружават Мелони за форума на високо равнище засенчи в някои италиански медии дори самото участие на премиерката на Г-20. Но тя също така породи оживени дебати дали е редно Мелони да взима и детето си на такова служебно пътуване.

В пост в акаунта си във Фейсбук Мелони написа: "Докато се прибирам след два дни на непрестанна работа, за да представя възможно най-добре Италия на Г-20 на остров Бали, попадам в един невъобразим дебат дали е правилно или не да взимам дъщеря си с мен, докато отсъствам за четири дни".

После тя добави, че би искала да попита онези, които дискутират темата, дали изобщо това е въпрос, който ги засяга. А после отговаря, че според нея не е.

"Имам правото да бъда майка по начин, който мисля, че най-добър, и мисля, че имам правото да правя всичко възможно за тази нация, без това да лишава Джиневра от майка", заяви Мелони.

"Надявам се, че този отговор ви е достатъчен, за да започнете да се занимавате с въпроси, които ви касаят, а не с такива, по които сте бегло компетентни", каза още тя.
(БТА)
 

Коментари Напиши коментар

35

Хаха

преди 4 месеца

До левскар Виж се ти докъде се докарахте, сини г0вe да.

34

анонимен

преди 4 месеца

Бая кълки навъртяла тази, би трябвало да е по-елегантна. Не е трябало да взема дъщеря си според мен.

33

Юрии

преди 4 месеца

Тя е представител на една държава от Г-8, може да си го позволи. Вие гледайте наш Гунчо и Деската!