Снимка: Pixabay
Полицията във Варшава е арестувала 45-годишен мъж, осъден за убийство и укриващ се в продължение на 20 години, заради това, че не е носил предпазна маска в магазин. Това съобщи говорителя на правоохранителните органи, предава Франс прес, цитирана от Нова тв.
 
"Мъжът беше арестуван от полицията в квартал "Белани", защото не е имал маска", обясни младши инспектор Елвира Козловска.
 
Мъжът е откаран в следствения арест и сега той трябва да излежи присъда от 25 години затвор. Козловска отказа да съобщи подробности за убийството, за което мъжът е бил осъден.

Коментари Напиши коментар

6

Batman

преди 4 месеца

Полицията във Варшава е арестувала 45-годишен мъж, осъден за убийство и укриващ се в продължение на 20 години, заради това, че не е носил предпазна маска в магазин. KAK SEGA DA RAZBERA 20 GODINI NE NOSIL MASKA PAK OSADEN.. OKRIVAL SE 20 GODINI ZARADI MASKA.. AMA CHE MEDII GRAMOTNI..

5

Кунчо Бустера

преди 4 месеца

Мечтата на всеки ковидар -- смърт или затвор за всеки еретик.

4

Д-р Исня

преди 4 месеца

"в развитите страни неносенето на маска е равносилно на убийство" . Шансът маската да спаси някой не е малък, също и този да убие някой по-лабилен или с депутатски буци и паласки. Лоените топки са по-податливи на умирачка от короната. Кухите лейки не носят маска, защото си мислят, че и без това не ги пази. Маската няма как да предпази носещия я, но може да предпаци бабето на което маскирания говори.