Снимка: БГНЕС

"Другата събота 1,5 млн. унгарци ще излязат на улицата в своя марш по случай 65 г. от Унгарското въстание, за да кажат браво на Виктор Орбан. Браво, защото връща на всички унгарски семейства с деца платения от тях данък за 2020 г., защото дава на всички унгарци 13-та пенсия до живот, че дава 33 хил. евро на всяка жена, която се осигурява и има второ и трето дете и освобождава  от данък всички работещи до 25 г.". Това каза Георги Марков пред БНТ.

"Няма как да влизам в задочен спор с Клара Добрев, но ако не знае минималната заплата за докторите е 2000 евро", каза още той.

Категоричен е, че унгарският народ ще благодари на Орбан, че "не клекна на ЕС и не позволи да се изучава джендър идеологията".

Орбан не е против хомосексуалистите. "Никога не съм казвам, че той е избиран три пъти подред с 3/3. Избиран е три пъти поред с 2/3", каза още той.

Съобщи, че пет социологически агенции казват, че ако изборите са в неделя той ще спечели 125  от 199 мандата. "Защото защитава националния си интерес, защото 2015 г. каза, че слага ограда, защото идва мигранти, които са троянския кон на тероризма. 6 г. по-късно всички дойдоха на тази теза и на последния Съвет на ЕС 12 държави молят съюза за пари за огради", каза още Марков.

"ЕНП не изключи Орбан, а Орбан остави ЕНП, защото това не е ЕНП на Кол, защото ЕНП се социалдемократизира. Най-западната държава, която управлява "горкото" ЕНП е Словения. Меркел съсипа своята партия. Християндемократическата партия на Германия се срути, защото тази г-жа социалдемократизира своята партия. Що за християндемокрация е да признаеш гей браковете? Що за християндемокрация е да кажеш лудостта "Елате, ще се справим". Е, не се справиха. И ти си майка и предполагам съчувстваш на родителите на изнасилената заклана Сузана от иракски мигрант във Висбаден. 15-годишната Миа в град Кандел, заклана от афганистанеца Абдулах, защото не иска да прави секс с него, а Меркел го извикала да го интегрира. Това е Германия на Меркел и партията ѝ се срути", обясни той.

"20 генерала и адмирала във Франция през май писаха до Макрон със следното съдържание: " Франция е във война, която ние губим. Миграцията тържествува във Франция". Що народ бе заклан. По ирония на съдбата в сряда млад французин се обажда на майка си, а тя не вдига. Когато отиват намират главата на майката отрязана на масата. Това ли е демокрацията? Това ли са европейските ценности? Вие погубвате християнска Европа и трябва да направите паметник на Орбан, че я пази!", категоричен бе Марков.

Според него Себастиан Курц е изключителен политик. Направи две изявления преди две седмици, че няма да допусне нито един афганистанец в страната си. Три дни след това го сготвиха. ЕНП има едвам сиромашката три кмета в Европа, каза още той.

И бе категоричен, че Орбан е естественият лидер на дясното в Европа, "защото е герой и борец за демокрация". Бъдещето е Европа на националните държави, или ще бъдем християнска държава, или няма да ни има, каза още Марков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase