Кадър: Twitter

Двама души са загинали и други двама са ранени при нападение с нож в нидерладския град Алмело, съобщи полицията на Нидерландия.

„При нападение с нож в Алмело са загинали двама души – се казва в съобщение на правоохранителните органи в Twitter. – Още един човек е бил ранен. Задържан е един заподозрян, който също е ранен“.

Телевизионният канал RTV Oost показа кадри, на които се вижда как човек стреля с арбалет от балкон. Засега остава неясно дали той е причастен към инцидента.

Полицаите са били принудени да стрелят.  

След задържането на заподозрения ситуацията е под контрол. Не се съобщава в какво точно е заподозрян задържаният, предаде ТАСС.

Полицията разследва инцидента.
 

Коментари Напиши коментар

17

Реалист

преди 3 месеца

До Анонимен 17:Глупости си написал.Западът е забогатял защото е бил умен; сега е глупав и ще закъса, ако не се вразуми.А науката е построена предимно в Европа.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Почти всички страни в "културната" Западна Европа са имали колонии, занимавали са се с търговия на роби. Дори, за моя изненада, и Дания е имала форт в Западна Африка, от който са тръгвали кораби с роби. Богатството на тези страни се дължи изключително на колониалната система! Е, сега им се връща! Да търпят и да не мрънкат! Хората от Египет, Месопотамия, Персия, Индия били диваци!Диваци с математика, астрономия, медицина, поезия, архитектура, когато западноевропейците не са се миели, а по улиците

15

Анонимен

преди 3 месеца

Либерастия до шия