Снимка: БГНЕС
Мъж е с тежки наранявания след нападение на мечка в Словения. Човекът е бил откаран в Университетската болница в Любляна, съобщи днес словенската полиция, предаде Монитор.
 
Нападението е станало в понеделник в община Загорие. 30-годишен жител на село Пивка срещнал първо малко мече, а след това женска мечка, която го нападнала, съобщава порталът 24УР. 
 
Засега не се знае колко е тежко състоянието на мъжа.

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 1 година

Ами на днешно време един куп народ се прави на оригинален и се завира по места където няма никаква работа. Дайте да оставим и места които са само за мечки. Ако някой като описания по горе се чуди къде да отиде да си търси тръпката да дойде на слънчака. И той ще топне и него ще ***

8

Анонимен

преди 1 година

По принцип, видиш ли малко мече трябва да се изнасяш от мястото с двеста точно защото майка му със сигурност е някъде наоколо му.

7

Анонимен

преди 1 година

До РистуПо тази ваша "гениална" логика и такива хора, които мислят като вас не ни трябват в България.Най-големия звяр на тази планета е човекът, особено този, чиито мироглед не достига по-далеч от носа му - той руши всичко, граби всичко и все не е доволен или някой друг му е виновен.Надявам се словенецът да се възстанови.