Снимка: БГНЕС

Бившият италиански премиер Силвио Берлускони е в болница от понеделник и няма може да присъства на публични събития в близко бъдеще, предаде Ройтерс, като се позова на два източника.

Не стана ясно защо 84-годишният медиен магнат е хоспитализиран. Източник, запознат с въпроса, каза, че не става дума за нещо сериозно.

Представител на партията на Берлускони "Форца, Италия" заяви, че той е бил в дома си в Аркоре, градче близо до Милано преди да бъде откаран в болница, съобщава Нова тв.

"Трябва да си почине за известно време", каза източникът и добави, че до миналата събота той е бил "много добре".

Тази сутрин Берлускони не можа да присъства на съдебно заседание в Милано по дело, по което е страна.

През януари 2020 г. бившият италиански премиер беше хоспитализиран в Монако заради проблеми със сърцето, а през септември прекара коронавирус, който определи като "най-опасното предизвикателство в живота си".

През 2016 г. на Берлускони беше направена тежка сърдечна операция. Имал е и рак на простатата.

Берлускони прекара голяма част от своето възстановяване от коронавирус в къщата на дъщеря си в крайбрежната област Прованс, югоизточна Франция.

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен777

преди 1 година

Много бунга-бунга?

5

Анонимен

преди 1 година

Тоя на сто години стана чак пък за причина се чудят

4

Даринка Павлова

преди 1 година

му отхапала едната топка след като разбрала, че Берлускони не желаел вече българските 'моделки' които Даринка му снабдявала с десетилетия. Преминал на словенски моделки като Миления, били с по-бели дуппета. Бизнеса на Даринка който онаследи от УБО започна вече да се разпада и тя започнала да хапе клиентите си.