След 15 години начело на властта, германският канцлер Ангела Меркел напуска поста, оставяйки следа не само в историята на Федералната република, но и в световната. 
 
Какво наследство оставя първата жена канцлер на Германия и каква ще бъде Федерална република след края на ерата Меркел – отговорите от управляващия директор на Eurasia Group за Европа Муджтаба Рахман днес, от 13 часа, в предаването „В развитие“, по Bloomberg TV Bulgaria.
 
Eurasia Group цели да помага на инвеститори да разберат въздействието на политиката върху рисковете и възможностите на външните пазари. Компанията има офиси на четири континента и е водеща в анализа на политическия риск и консултации.
 
Муджтаба Рахман ръководи и контролира аналитичната и консултантска работа на фирмата в Европа, като помага на клиентите да се ориентират в макрополитиката на Брюксел и нейното взаимодействие с държавите-членки в широк спектър от области на политиката.
 
Ексклузивният му анализ на края на ерата Меркел и бъдещето на Германия гледайте днес, от 13 часа, в предаването „В развитие“, по Bloomberg TV Bulgaria
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase