Снимка: БГНЕС
Всички испански региони са взели решението нощните клубове да затворят. Забранява се и пушенето в открити зони, когато е невъзможно да се поддържа безопасна дистанция.
Още по темата
Това са част от мерките, чиято цел е да се овладее нарастването на броя на заразените с коронавирус, обяви министърът на здравеопазването Салвадор Иля, цитиран от Ройтерс.
 
Испанският здравен министър отправи апел на едно място да не се събират повече от 10 души. Също така предупреди особено младите хора да не си правят срещи на открито, за да пият алкохол.
 
През последните дни броят на заразените с COVID-19 в Испания нараства и вчера достигна 337 334 от началото на пандемията. 
 
 
 
 

Коментари Напиши коментар

12

до vlady

преди 3 месеца

абе кyрeee, знаеш ли колко са така написаните от теб здрави деца, 60%.Ако щеш вярвай но 40% от децата са с някакви акергии, астма и тн. Да не говорим че дацата като вирусоносители без изразени симптоми са опасни за родители и баби и дядовци. Много възрастни хора водят и прибират в уците си от училище. Хайде успокой се че пяната ти от телефоните взе да избива.

11

vlady

преди 3 месеца

За деца без здравословни проблеми коронавирусът е абсолютно безопасен, изграждат имунитет без никакви проблеми. Няма нужда да се губи ценна учебна година в учене онлайн.

10

Анонимен

преди 3 месеца

аха, ние по ги разбираме нещата, ама то на чужд гръб и сто тояги са малко