Снимка: Reuters

Германската канцлерка Ангела Меркел и датската премиерка Мете Фредериксен изслушаха днес националните химни на двете страни седнали, предадоха световните агенции.

Още по темата

Протоколът беше променен, след като вчера Меркел видимо трепереше на церемонията на открито за посрещането на финландския премиер Анти Рине. Това беше третият подобен случай за три седмици, припомня Reuters, цитирано от БТА.

След церемонията по посрещането с военни почести Меркел и Фредериксен изминаха пеша разстоянието до канцлерството.

След срещата си с Рине Меркел заяви, че е добре и настоя, че треперенето "ще изчезне, също както се появи един ден".

64-годишната канцлерка на Германия заема поста от 2005 г. и не е известно да страда от сериозни здравни проблеми. Вчера тя не съобщи да е получавала медицински препоръки или лечение.

Медицински експерти омаловажиха спекулациите по въпроса, заявявайки, че има много възможни причини за тремора.

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 5 дни

КАЗВАХ И НА МЕРКЕЛ ДА НЕ СЕ ЗАИГРАВА С ПУТИН
ПОМОГНА МУ С НАШЕСТВИЕТО НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА
ПОМОГАМА МУ ЗА ГАЗОВИТЕ ПОТОЦИ,НАПЪЛНИ ПУТИНСКАТА ХАЗНА С МИЛИАРДИ ЕВРО.И МИСЛИ,ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА РАЗБЕРЕ ЗА ЛИНИЯТА ЩАЗИ - КГБ
Е,СЕГА КАКВО ЛИ Я ОЧАКВА ЕДИН ГОСПОД ЗНАЕ?

30

Анонимен

преди 6 дни

Пуснете я на една група от млади и кОрави бежанци и ще й мине всичко ! Бежанското оране е полезно за германското здраве .

29

Анонимен

преди 6 дни

С политиката си спрямо пришълците тантето събра толкова много негативизъм от страна на европейците, че нищо чудно да се е разболяла. Германците са гневни, казват, че случаи като този с алжиреца у нас наскоро, са ежедневие, но не се дава гласност. Жената явно е под голямо напрежение. Все някъде ще избие.