Снимка: архив Reuters

Самолетът, с който канадският премиер Джъстин Трюдо излетя за Брюксел за подписването на споразумението за свободна търговия с ЕС, се върна в Отава заради технически проблем, съобщи канадският в. "Кроникъл хералд", цитиран от ТАСС и БТА.

Още по темата

Изданието отбелязва, че летателната машина се е върнала почти веднага след излитането си заради технически проблем и благополучно се е приземила на летището.

Все пак малко по-късно техническият проблем е бил отстранен и канадският премиер Джъстин Трюдо е излетял успешно за Брюксел.

Трюдо трябва да пристигне днес в белгийската столица, за да участва на срещата на върха ЕС-Канада, на която ще бъде подписано Всеобхватното икономическо и търговско споразумение (СЕТА).

Коментари Напиши коментар

17

тя

преди 4 години

И Господ ни е закрилял , но този самолет да беше паднал!

16

Кирил Софийски

преди 4 години

Не на СЕТА !!!!!

15

Анонимен

преди 4 години

Джоузеф Стиглиц - "Свободно падане", за Америка, свободните пазари,кризата и виновните за нея. Носител на нобелова награда за икономика, Главен икономист и вицепрезидент на Световната банка, преподавател в Оксфорд, Кеймбридж, Йейл, Принстън, Станфорд... Четете бре, маскари! СЕТА е опит за продължаване и запазване на статуквото, което е изгнило като неолиберализма на Тачър, колкото и да го отричат. Затова е вреден този договор!