Снимка: БГНЕС

Полицията във Варна издирва три момичета, избягали от кризисен център за настаняване от семеен тип. Те са в неизвестност от 21 януари. Миналата събота на обяд са напуснали центъра, в района на Проектантска организация във Варна и оттогава са обявени за издирване, съобщава БНТ.

Трите момичета - на 15, 16 и на 17 години, са в неизвестност. Вече седмица полицията проверява местата, които обичайно са посещавали, разпитват и хората, с които са се срещали, но до момента няма и следа.

Майката на 17-годишното момиче е разказала пред БНТ, че тийнейджърката е била настанена в социалния център миналата година заради системно бягство от вкъщи и съмнение за употреба на наркотици.

Коментари Напиши коментар

14

Асан

преди 1 месец

Що не ги маркират с гривни против изчезване :)))

13

Анонимен

преди 1 месец

Ако ги търсите и реални искате съдействие от гражданите поне публикувайте снимките им, а не на някаква патрулка. Реално нови ата си в този вид е напълно безполезна

12

Анонимен

преди 1 месец

На тази възраст са вече зрели жени или стари моми, според критериите на тяхната маала. Дано само да не им се е случило нещо лошо, защото в тийнейджърска възраст и най-отраканите момичета лесно се лъжат.