Снимка: Агенция "Митници"

Митнтичари задържаха 3066 кутии (61 320 къса) цигари, облепени с български акцизен бандерол при проверка на товарен автомобил, съобщиха от митниците.

На 17 септември в района на ГКПП Дунав мост Видин – Калафат  за проверка е спрян товарен автомобил, който по документи превозва за Нидерландия палети с кашони, пълни с кутии със сухи пасти.

При извършена физическа проверка обаче митническите служители установяват, че вместо сухи пасти в кутиите има цигари, облепени с български акцизен бандерол. .

Коментари Напиши коментар

4

Инспектор Дюдю

преди 2 месеца

Още ли има бyдaлли дето ги пушат тия отрови!?

3

Анонимен

преди 2 месеца

Да се хвалиш с митниците, е все едно да си изнасилил човек и след това да му качваш снимки във фейсбук, колко добре си го оправил. Ако някой имаше мозък в тая държава щяха да пуснат свободна търговия, никво ДДС, никви акцизи и оборотите щяха да хвръкнат до небесата и никой нямаше да се оплаква

2

Ко Ко шкарите

преди 2 месеца

Постоянно слушам МВР хванали КоКошкари Митничари хванали КоКошкари и това е големите риби не ни интересуват ние си ловиме КоКошкари. Да не говорим какво реално представляват българските милиционери и митничари ОПГ