Снимка: архив, БГНЕС

Мъж на 41 г. и 28-годишна жена от село Сливовик в община Медковец са задържани за 72 часа за жесток побой, който са нанесли на свой съселянин на 43 г. Това съобщиха от Окръжната прокуратура в Монтана

Двамата са преведени в затвора във Враца, където ще изчакат решението на съда по искането на прокуратурата за постоянно задържане под стража.

Саморазправата е станала на 1 август в питейно заведение в Сливовик. С леки наранявания А.А. се прибрал в дома си, където бил нападнал от мъжа и жената, както и удрян по главата с бухалка. В критично състояние той е откаран в болницата в Лом, а след това в клиника в София, където лекарите продължават борбата за живота му.

Часове след побоя полицията е задържала извършителите, които живеят на семейни начало в селото. Мъжът е криминално проявен и е осъждан 21 пъти, като е лежал многократно в затвора. Жената също е криминално проявена, има три присъди и в момента е в изпитателен срок на условна присъда за кражба.
 

Коментари Напиши коментар

14

ДОЛНЮ

преди 1 месец

НАРАДА ***..ЖИВОТА *** И СКУЧЕН..БЕЗ МАСКА И БЕЗ ГРИМ..КАТО ОЗЪБЕНО СВИРЕПО КУЧЕ..

13

Анонимен

преди 1 месец

Украйна в случая е смешна !

12

Анонимен

преди 1 месец

Етноса се е разпичовил, както винаги, няма закони, няма полиция, няма съд за тези. В нормална държава отдавна да са в панделата.