Снимка: МВР

Тийнейджър открадна три коли и предизвика две катастрофи. Установено е, че 18-годишният младеж е бил пиян и без книжка, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Младият мъж е откраднал две от возилата от село Атия. Първото от тях е собственост на 60-годишен мъж от селото. То било открито на 150 метра от мястото, където е било паркирано.

След това той е подкарал колата на 44-годишна жена, катастрофирал в крайпътна канавка, а после я изставил. Лекият автомобил е открит на 2 километра от Атия, в посока село Росен.

По-късно е подаден сигнал за откраднат автомобил от 50-годишен мъж. Возилото е намерено на входа на селото, където младежът е катастрофирал отново.

По-късно и 50-годишен мъж подал сигнал за откраднат автомобил. Той бил намерен на входа на селото. Там младият мъж е катастрофирал и го изоставил.

Задържаният е направил пълни самопризнания за трите случая. При залавянето му дрегерът е отчел 1,25 промила алкохол в кръвта. Обяснил, че празнувал в село Атия с приятели, след което нямал транспорт, с който да се придвижи до дома си в село Росен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase