Снимка: БГНЕС
Софийската районна прокуратура внесе в Софийския районен съд обвинителен акт срещу 40-годишен мъж за нанасяне на множество телесни повреди, системен побой и тормоз над съпругата му. 
 
През юни 2019 г. в апартамента им в София той я хванал за косата и я блъснал в пода. Причинил й средна телесна повреда - кръвонасядания на седалището, бедрото и китката на дясната ръка, съобщи Bulgaria ON AIR.
 
През януари 2020 г. три пъти я е пребивал. При побой й нанесъл множество удари с ръце и юмруци по главата и тялото. В резултат на това жената е имала кръвонасядания и отоци в областта на лицето и рамото.
 
Срещу мъжа е образувано досъдебно производство за причиняване на средна телесна повреда по особено мъчителен начин. За това престъпление може да получи присъда от две до десет години.
 
В хода на разследването са направени експертизи и са разпитани свидетели. От техните показания станало ясно, че мъжът посягал на съпругата си под въздействието на алкохол.
 
Предстои делото срещу обвиняемия да продължи в съда.

Коментари Напиши коментар

17

Мъжкар

преди 6 месеца

Жената трябва да се побийва редовно, за да си знае мястото. Затуй българинът е лукова глава - всички едни меки марии.

16

18-ти анонимнико,

преди 6 месеца

ревнуваш ли? Споко, ако един "БГ ***" трябва да избере м/у жена си и тебе - ти ще бъдеш намленият. А после той ще се похвали не само на пейката пред блока.;)))))))))))))))))))))))))))))))))

15

Анонимен

преди 6 месеца

Приоритет на БГ *** е да тепа жена си, и да се хвали на пейката пред блока.:)))))))))