Снимка: Агенция "Митници"

Митнически служители от Териториална дирекция „Южна морска“ откриха голямо количество контрабандни сашета сексуален стимулант в лек автомобил, съобщиха от Агенция "Митници".

Колата с прикачено ремарке е пристигнала на Митнически пункт Капитан Андреево на 5 юни на път от Турция за Германия. Автомобилът, в който пътували водач - български гражданин, и двама негови спътници - турски граждани, е селектиран за щателна митническа проверка.

При извършения от митническите служители физически контрол на превозното средство и багажа на пътниците, в ремаркето между обявени вещи са открити и кашони с 1000 кутии с общо 7000 сашета лекарствен  продукт с надписи „KAMAGRA“  - вид сексуален стимулант. В хода на проверката са открити и 1380 къса /69 кутии/ цигари без български акцизен бандерол, укрити под лявата предна седалка.

Установено е, че недекларираните стоки са собственост на единия от пътниците - турски гражданин. Срещу него са съставени два акта за пренасянето на лекарствените средства и акцизните стоки в нарушение на Закона за митниците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase