Снимка: архив, БГНЕС

25 нелегални мигранти са заловени край Вакарел. Това съобщи пресцентърът на МВР, цитиран от „Фокус“.

В 09.00 часа в района на Вакарел на самата автомагистрала „Тракия“ са задържани 25 мъже, които са се придвижвали пеша в самостоятелна група.

Все още няма информация дали сред тях има и непълнолетни лица.

Те са се представили за афганистанци. Отведени са в районното управление в Елин Пелин и е уведомена „Миграция“ на ОДМВР.

 

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 1 ден

Даровете на ер - джолан, събира братята си тероряги за да са му под ръка и от време на време си прави гюбек саат с тях. !.

12

SS

преди 1 ден

Трърде вероятно е някой да си е затворил очите и да ги е пуснал.Естественно не даром. По добре (според мен) да ги бяха оставили да прекосят територията.Сега ще ги вкарат в някой център за бежанци и трябва да ги храним.

11

Анонимен

преди 1 ден

ПО ИНТЕРЕСНОТО Е КЪДЕ СА СПАЛИ ГРАНИЧНИТЕ ВЛАСТИ ЧЕ ТЕЗИ СА ВЛЕЗЛИ НА БГ ТЕРИТОРИЯ. Това можеше да са терористи и можеше да направят атентати срещу мирното население.. Така ли пазят границата Мутрите. Нямате държава от мен да го знаете. Имате един разграден двор през който минават всякакви. Чак до Вакарел са стигнали и никой не ги е видял. А полицията дебне в храстите водачите на МПС да ги снима и им вземе мангизите. И за какво ги раниме. Да ни рекетират вместо да ни пазят от чужди елементи.