Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Четирима крадци са влезли през незаключена входна врата на къща в село Тишевица, обитавана от 66-годишна жена, и след употреба на сила отнели 11 980 лв.

Сигналът за обира е подаден от кмета на селото в Районно управление - Враца около 22:30 часа на 6 април, съобщават от полицията.

Разследващите са задържали извършителите – три лица от същото село и едно лице от село Моравица.

Трима от  задържани са с криминални прояви за кражби, двама от тях са непълнолетни. Извършено е претърсване в два частни имота в селото, обитавани от задържаните лица. Открити са част от откраднатите пари.

 

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 41Не, не са.Знае се кои ходят по къщите да пребиват и ограбват възрастни хора.Ще гласувам за онези, които успеят да ги озаптят и същевременно накажат виновните, които вече са извършили подобни престъпления. Във всеки район се знае кои се занимават с такива безобразия.

39

Анонимен

преди 2 месеца

а българи ли са ?

38

карачанаков

преди 2 месеца

До Анонимен 38 нямам нищо против бабата и не само към нея ,а къмБЛАТАРЯ защото съвсем не е такава бедност и мизерия както той я представя кръчмите пълни магазините пълни,кеф ти Гърция ,кеф ти Занзибар доскоро хиляди левове хвърчаха от терасите.Преди днипрочетох че е арестуван 36 годишен който в продължение на 2 год.измъкнал 136 000 лв на жена като я омайвал по интернет.