Снимка: БГНЕС

Група за лихварство, бързи кредити и изнудване е задържана от антимафиотите и спецпрокуратурата, съобщава БНТ. Акциите са били в Габровско, Хасковско и Пловдивско.

За 24 часа са задържани над 70 души, повечето се разпитват като свидетели от разследващи в ГДБОП. Групата е наблюдавана дълго време със специални разузнавателни средства.

През последните две седмици са работили по купуването на над 7000 гласа за предстоящите в неделя избори.

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 1 месец

Е ми не гласуваите българи за 100 лева да пълните джобовете на некви гангстери смърдели топетеги в полицията и точка тва са джендъри

19

www

преди 1 месец

Резултата на БСП спадна под 10%. Другари, борбата е да минем поне 4% бариера, че ост субсидиите ни 20 милиона изчезнаха, а под 4% няма субсидии за коалициите! Много Ви се моля, да подкрепим стандарта на живот на нашата лидерка нинова, тя има нужда от пари за хотела си! А помага и на детето в САЩ!

18

Анонимен

преди 1 месец

Герб и дпс като предимно герб рвздават като луди... аз като казах преди 2 сесмици в тоя смешен сайт ми се подиграват ако са хванали 70 са поне 500 тия дето купуват и цената варира от 30 до 100 за герб като в ломско са около 100 и там дпс дават по 120