Снимка: БГНЕС

28-годишен турски гражданин е с мярка за неотклонение "задържане под стража" за притежание с цел разпространение на 7,9 кг. марихуана на стойност 47 400 лева, съобщиха от Съдебната палата в Хасково след постановено определение на Окръжния съд.

Съществува реална опасност обвиняемият да се укрие или извърши престъпление, са мотивите на магистратите.

Случаят е от 11 февруари. Тогава чужденецът пътувал с таксиметров автомобил от Димитровград за Пловдив. По същото време в района имало полицейска операция на органите на реда за спазване на противоепидемичните мерки от водачите на таксита.

На изхода на Димитровград автомобилът, в който пътувал той, бил спрян. При извършена проверка в купето и багажника били намерени два сака с общо 44 вакуумирани полиетиленови плика със суха зелена листна маса, реагираща при полеви наркотест на марихуана.

Днешното определение на съда може да бъде обжалвано или протестирано в Апелативния съд в Пловдив, се уточнява в съобщението.
 

Коментари Напиши коментар

11

анонимус

преди 1 година

Голям праз! Носил билка! Куки, нещо пак сте се объркали...

10

Анонимен

преди 1 година

Я, пуснете човека, бе!Той носил "стоката" у Парламента за народните ни дУпетати, да разпуснат малку, че съ претовариха горките от работъ - как дъ нъ ощастливят всенародно!!!!!

9

4epa

преди 1 година

МАРИХУАНАТА Е ЗАБРАНЕНА С ЦЕЛ САМО НЯКОЙ ДА ПЕ4ЕЛЯТ - А НЕ ДЪРЖАВАТА !!!! СЪЩОТО Е С ПРОСТИТУЦИЯТА ЗА 500 000 000 ЛЕВА ГОДИШНО- КЪДЕ ОТИВАТ !!! КОИ НАМАЗВАТ- МНОГО ВЪПРОСИ И НЯМА ОТГОВОРИ - НА ТОВА В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ ГО НАРИ4АТ МАФИЯ !!!!!