Снимка: МВР

Разкриха незаконна автоморга в Любимец, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Хасково.

В инспекцията са взели участие екипи на полицията, РИОСВ, НАП - офис Хасково, Дирекция "Земеделие", "Басейнова дирекция" - Пловдив и община Любимец. Проверяващите установили нарушенията в зеленчукова градина, стопанисвана от 40-годишен жител на града. В превърнатия в автоморга имот се съхранявали 74 излезли от употреба автомобили в нарушение на Закона за управление на отпадъците.

От страна на служителите на РИОСВ е бил съставен констативен протокол, предстои съставяне на акт за извършване на дейност с отпадъци без разрешение. От служители на НАП е било установено извършване на търговска дейност без фискално устройство. Съставен е бил констативен протокол, предстои съставяне на акт и запечатване на обекта.

От служителите на земеделската служба и община Любимец е бил съставен констативен протокол, предстои съставяне на акт по Закона за опазване на земеделските земи, за използване на земеделска земя не по предназначение.

"Басейнова дирекция" са съставили констативен протокол и е било издадено предписание за регистрация на установения в имота водоизточник - кладенец. В хода на извършената проверка са съставени 2 акта, а по случая е образувано досъдебно производство, допълниха от полицията.

Коментари Напиши коментар

10

Имамбайалдъ

преди 1 година

Има един шедьовър казва се криворазбрана цивилизация те това сме ние

9

То у нас

преди 1 година

законни са само тези, дето въртят бизнеса с крадените катализатоти.

8

Левтер

преди 1 година

Изобщо нашите институции сякаш мистър Биин ги е правил.