Снимка: БГНЕС

Трима пияни водачи бяха заловени от полицията за денонощие в Добричко, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 26 ноември, около 07:00 часа, е получено съобщение за възникнало ПТП с материални щети в района на с. Карапелит.

На място е установен лек автомобил "Опел", управляван от 23-годишен неправоспособен мъж, лишен от СУМПС по административен ред. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,34 промила в издишания от водача въздух.

Задържан за срок от 24 часа. Съставен му е акт по Закона за движение по пътищата. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Няколко часа по-късно - около 16:00 часа, по второкласен път в района на с. Малина, е спрян за проверка лек автомобил "Лада", управляван от 56-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,48 промила в издишания от водача въздух.

Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

При третият случай на 27 ноември, около 00:05 часа, в района на ж.к. "Дружба" в град Добрич, е спрян за проверка лек автомобил "Пежо", управляван от 54-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,56 промила в издишания от водача въздух.

Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Коментари Напиши коментар

8

Наблюдател

преди 3 месеца

Стига с този рекет на пътя !!!Убийци за предумишлено убийство се разхождат на свобода като оня *** където наръга момчето в борисовата градина и се укриваше от правосъдието сега е навън а вие се занимавате с рекета на пътя и пияните отнасят по големи наказания от убийците

7

Анонимен

преди 3 месеца

Да отидат зимата в Обзор. На третия ще се счупи уреда. Там на трезвитезимата не е разрешено да карат.

6

Ха-ха

преди 3 месеца

Не пияни-дълбоко дезинфекцирани!