Снимка: Кадър Нова тв

След шест дни в неизвестност, разследващи ще проверяват имотите, които е предлагала изчезналата брокерка от Бургас Теодора Бахлова. Макар и минимален, все пак има шанс, жената да е оставила следи в някой от тях, казаха криминалисти пред "Труд". 

Издирването на младата жена продължава. Разпитан е последният човек, който я е видял - таксиметров шофьор. Той я откарал от улица "Оборище", където живее с възрастната си майка, до района на Автогара Юг. Таксиджията споделил, че тя носела в себе си малка чанта, в която явно е имало пари. След като слязла от колата, прекосила градинката към автогарата и изчезнала от погледа на мъжа. 
Още по темата
 
През 2016 г. 23-годишната Валя хвана такси от дома си към Морската градина на Бургас и изчезна безследно. После стана ясно, че се е самоубила, скачайки в морето. Затова мнозина направиха аналогия с двата случая. Версията "самоубийство" обаче не е водеща в случая "Бахлова", казаха разследващите.
 
Преди да излезе от дома си, брокерката казала на майка си, че ще се върне след малко и оставила ключовете за колата си, паркирана в гаража пред кооперацията. Пари от банковите си сметки жената не е теглила през дните, в които е в неизвестност. 
 
Бахлова била лъчезарен човек, обичащ работата си и живота. Тя била успешен брокер, коментираха нейни познати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase