Снимка: Булфото

Десет бързи производства с деветима задържани за 24 часа в полицейския арест са резултатите от проведената специализирана полицейска операция на територията на област Смолян, информираха от Областната дирекция на МВР.

При акцията са установени лица, шофиращи под въздействие на наркотични вещества, както и няколко случая на притежание на дрога. Образувани са и бързи производства за управление на нерегистрирани автомобили, за превозване на дърва за огрев без документ и за притежание на боезприпаси.

Срещу 33-годишен мъж от Смолян са образувани две бързи производства за управление на автомобил след употреба на наркотици и за притежание на 8 шишенца с метадон. Още две дози метадон, съхранявани в същите опаковки, са открити и в 37- годишен мъж.

При полицейската операция е засечен и трети случай на притежание на метадон при 41-годишен от областния град. Срещу него се води още едно производство, след като в дома му са намерени боеприпаси за огнестрелно оръжие без разрешително.

Двама шофьори, управлявали автомобилите си след употреба на марихуана и амфетамини, също са задържани при акцията.

В Девин е установен шофьор, транспортирал с личния си автомобил дърва за огрев без превозен билет.
 

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 1 година

Ей тоя от Девин ги е съсипал. Най големия престъпник в района. Да се даде пресконференция от Ушев по случея. Карал дърва с личния си автомобил

1

анонимен

преди 1 година

Коммилиция в действие против небългарите. Е,дали това не е бумеранг драги псевдодемократи?