Архив: Булфото

Младата служителка, открита мъртва в хотел в Банско, е страдала от анорексия. Заключението от направената аутопсия е, че причина за смъртта й е полиорганна недостатъчност.

Още по темата

Вчера 22-годишната жена бе намерена мъртва на работното си място. Колеги намерили безжизненото тяло на момичето, след като повече от час то не отговаряло на служебния си телефон.

Лекарският екип, дошъл на място, само е констатирал смъртта й. Младата жена работила в петзвезден хотел в курорта като експерт "човешки ресурси", съобщава БНР.
 

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 3 години

През 83та година така почина певицата Карен Карпентър от The Carpenters. Тогава още не се е знаело много за Анорексиа Невроза. От аутопсията на Карен се е разбрало че е гълтала по 11 таблетки Тироксин на ден за да и увеличи метаболизма за да може все пак да консумира някаква храна и да не си предизвиква повръщане след всяко хранене. За съжаление по този начин се скапва сърцето и тя буквално умира от инфаркт на 32/33 години. Има много хубав документален филм по този въпрос.

15

Анонимен

преди 3 години

Уви, фикс идеята ,че слабо=красиво е супер идиотска. Жалко за младото момиче,което нищо не е видяло от живота,а си отиде така нелепо...

14

Анонимен

преди 3 години

Странно как никой не е обърнал внимание ,че ме се храни.Човек не умира от анорексия изведнъж,много преди това започва да му личи на къде е тръгнал