Снимка: Bulgaria ON AIR

 Дъщерята на убития миналата година в пазарджишкото село Виноградец ресторантьор Наско Тонкев - Деница Тонкева, е изпратила писмо до главния прокурор Сотир Цацаров. Тя смята, че случаят със смъртта на баща ѝ ще бъде потулен.

Още по темата

Писмото е придружено и с подписка от 300 жители на селото. В него Деница припомня, че баща ѝ е бил застрелян с пистолета на тогавашния председател на общинския съвет в Септември Лазар Влайков.

Припомняме, че за извършител на убийството се спрягаше и 6-годишният Юри, за когото се предполагаше, че ненадейно е произвел изстрел с пистолета.

"Събрахме подписка, написахме писмо, защото Лазар Влайков продължава да бъде безнаказано общински съветник в община Септември! Все още очакваме експертизата на прокуратурата. Влайков не би трябвало да е в общинския съвет. Той не показа по нищо, че съжалява за постъпката си", категорична бе тя пред репортера на Bulgaria ON AIR Илияна Шишкова.

Тонкева подчерта, че очаква виновникът за случилото се да понесе последиците си. Категорично не приемам, че стрелецът може да бъде 6-годишният Юри, заяви опечалената дъщеря за "България сутрин".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase