Младен Маринов. Снимка: Булфото

Този човек рано или късно ще бъде задържан и ще му бъде потърсена отговорност. Това заяви в парламента главният секретар на МВР Младен Маринов по случая с фейсбук измамника Александър, срещу когото са подадени десетки сигнали от потърпевши граждани.

Още по темата

Маринов посочи, че над 40 лица са свидетели по разследването. Главният секретар на МВР заяви също, че лицето все още не е задържано, а когато има събрани повече данни за извършени престъпления случаят ще бъде докладвана на прокуратурата.

Както Dnes.bg съобщи по-рано днес, кибер престъпникът Александър Николов или Спас Василев от Кочериново не е задържан, но е разследван от ГДБОП, обяви пред Bulgaria ON AIR говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Установено е, че от измамната схема са пострадали над 40 лица и са нанесени щети за около 30 000 лева. Работи се по идентична схема за евтини самолетни билети.
 

Коментари Напиши коментар

19

адриана

преди 1 месец

чудя се на коментарите,в крайна сметка вие коментиращите знаете ли какво искате ?ако не го хванат защо не е хванат?ако го хванат защо е хванат? пълно безумие,кокошкар бил, дай да не хващат кокошкарите,ако някой от вас беше изгорял,щехте да виете на урело

18

НАГЛОСТ

преди 1 месец

Добре че е обрулил и прокурори.Те поне си го заслужават,защото чакат все някой да ги "СЕЗИРА".Ако бяха подали жалби и 500 човека ефекта щеше пак да е нула, ако нямаше прокурор или магистрат.Върхушката я боли само когато гори под техния задник.

17

Динко

преди 1 месец

г-н Маринов един въпрос, ако позволите :
Кога полицията, ще започне да лови наркопласьорите пред училищата ?

Стига с тези акции по залавяне на кокошкари......